Oefenen voor rijbewijs theorie examen

Het behalen van je rijexamen kan leiden tot een nieuw gevoel van onafhankelijkheid, een vollediger sociaal leven en bredere kansen op werk.

Instructeurs die weer aan het werk gaan, zullen moeten vertrouwen op maskers, handschoenen en desinfectiemiddel, zei ze. Auto theorie ezelsbruggetje moet eerst afgelegd worden.

“Het is zo jammer dat mensen op dit moment niet kunnen leren autorijden, vooral als de wegen stil zijn en ze meer vrije tijd hebben op hun handen, ‘zei mevrouw Edmiston.

‘Het is een essentiële vaardigheid voor mensen, vooral voor degenen die op zoek zijn naar werk.

‘Alles staat voor hen in de wacht.’

Scooter theorie oefenen

Mark Davidson, een in Belfast gevestigde instructeur, zei dat 20 van zijn klanten hun rijexamens hadden geannuleerd toen de vergrendelingsmaatregelen werden aangekondigd.

‘Er zal een enorme achterstand ontstaan ​​als de zaken weer op gang komen’, zei hij.

‘Bij een van mijn studenten werd zijn test geannuleerd op de dag dat hij hem zou afleggen’, voegde hij eraan toe. ‘Het was erg frustrerend voor hem, maar wat kun je doen?’

De heer Davidson maakt zich zorgen over de toekomst van degenen in zijn beroep. bromfiets theorie leren wordt veel gedaan.

Dus hoe zullen lessen in de toekomst worden behandeld in overeenstemming met beperkingen op het gebied van sociale afstand en wat is de impact op degenen die nu niet in staat zijn om hun test af te leggen?

 

‘Begin helemaal opnieuw’