Verzekering voor dieren

Verzekering voor honden vergelijken

Voor het eerst in 40 jaar zal een nieuwe wet bestuurders in Michigan in staat stellen keuzes te maken met betrekking tot hun autoverzekeringen.

“Hierdoor kun je meer doen dan vroeger, dat wil zeggen dat ik eerst mijn ziektekostenverzekering laat betalen, zodat ik wat geld kan besparen”, legt Fox uit. ‘Dit zegt dat als ik alleen op Medicare wil vertrouwen, alleen op mijn gezondheidszorg, ik dat kan doen en dat deel van mijn autopremie niet betaal.’ Hondenverzekering vergelijken in Nederland is goedkoper.

Vanaf donderdag zullen twee grote veranderingen invloed hebben op bestuurders van Michigan.

Welke dierenverzekering past bij mijn huisdier?

De eerste, en vooral, gaat over chauffeurs en hun families Personal Injury Protection, of PIP, medische dekking bij gewonden bij een ongeval. Dierenverzekering informatie om je dieren te verzekeren.

 

 

“Je kunt nog steeds kiezen voor onbeperkte levenslange voordelen, maar je kunt ook kiezen voor $ 500.000 per persoon per ongeval, $ 250.000 per persoon per ongeval of, als je Medicaid gebruikt, $ 50.000 per ongeluk”, legt Fox uit.

De tweede wijziging die bestuurders van Michigan zullen zien, houdt in dat een persoon een aansprakelijkheidsverzekering nodig heeft als hij schuldig is aan een ongeval op alle polissen die vandaag zijn uitgegeven of verlengd en die vooruitgaan.